https://www.youtube.com/watch?v=vR8OQ6lHMvA

Hero Baby – Mama Is Alles

Hét content platform voor
(aanstaande) Millennial Moeders.

Opdracht

Ontwikkel een onderscheidend platform dat zowel emotioneel als inhoudelijk het ‘Hero Baby’ merk versterkt, en tegelijkertijd een continue dialoog met deze (aanstaande) moeders faciliteert.

Concept

In opdracht van Hero Nederland bedacht ik in samenwerking met full service ad agency Don’t Say Nothing het content platform waar de (aanstaande) Millennial Moeders centraal staat: Mama is alles.

'Mama is alles' is gebaseerd op de verschillende rollen waarin elke millennial moeder zich kan herkennen. Op dit content platform staat de moeder centraal, in plaats van de traditionele aanpak van veel baby- en ouder gerelateerde magazines, waarin de baby centraal staat en er vanuit een periodieke aanpak wordt gecommuniceerd (van week 1 tot week 40, baby, peuter, kleuter).

Hero Baby gelooft dat een gezond en gelukkig kind begint bij een gelukkige en zelfverzekerde moeder, daarom draait het bij het ‘Mama Is Alles’ platform allemaal om de aanstaande moeder en hoe óók zij moet groeien in haar nieuwe leven.

Content

Het Mamaisalles.nl platform is onderverdeeld in vijf herkenbare rollen, mama is: Zwanger, Tovenaar, Chef-Kok, Stylist en natuurlijk ‘Ook Zichzelf’. Binnen deze rollen vinden (aanstaande) moeders herkenbare verhalen, video’s, interviews met bekende ouders, diepvries-vriendelijke seizoensmenu’s en stijltips.

Waaronder de vierdelige videoserie ‘Echo van de Liefde’. In deze serie beleven mama’s een bijzonder moment met hun vader of moeder tijdens een pret-echo. De mama’s-in-spé vragen hun eigen moeders en vader terug te kijken naar hun zwangerschap. Wat ontstaat is een intiem en eerlijk gesprek.

https://www.youtube.com/watch?v=3eLLH-Nq-iI
Client
Agency
Year

2017

Deliverables
  • Doelgroep Analyse;
  • Concurrentie Analyse;
  • Media Onderzoek;
  • Content Strategie;
  • Distributie Strategie;
  • Media Plan;
  • Pitch.
Content
Pre-Roll - 'Mama Is Alles'
Afl. 1 - Echo van de Liefde
Afl. 2 - Echo van de Liefde
Afl. 3 - Echo van de Liefde
Afl. 4 - Echo van de Liefde

“Mama zijn is het mooiste wat er is.
Maar mama worden dat doe je niet zomaar even.
En daarom helpen wij je graag om te groeien in je nieuwe leven.”


– Hero Baby